Epic Games Store - Star Wars Battlefront II

Akkurat nå får du Star Wars Battlefront II gratis på PC

Ny gavepakke fra Epic Games Store.

EA

Star Wars Battlefront II, skytespillet fra 2017, er det nyeste gratisspillet fra Epic Games Store. Nettbutikken gir bort eksemplarer av spillet den neste uka, med torsdag 21. januar som siste frist til å plukke det opp.

Star Wars Battlefront II.
EA

Er du interessert er det bare å gå innom spillets oppføring i Epic-butikken og trykke på knappen merket «Get». Etter du har logget deg inn legges det til i spillbiblioteket ditt, og du kan laste ned og spille når som helst.

Det er verdt å merke seg at det er spesialutgaven Celebration Edition som gis bort. Denne kommer med alt av tilleggsfigurer og annet innhold som kom til spillet fra lansering til og med The Rise of Skywalker-pakken som ble introdusert i desember 2019.

Omdiskutert stjernekrig

De som husker så langt tilbake som til 2017 fikk trolig med seg at Star Wars Battlefront II fikk en meget turbulent lansering. Allerede før spillet kom ut haglet det med kritikk mot aggressive mikrotransaksjoner og såkalte «pay to win»-elementer, og vår anmelder var ikke spesielt imponert over hverken flerspillerdelen eller kampanjen som fulgte med.

– Star Wars: Battlefront 2 kjennes ut som et spill der utviklerne har vært litt redd for å ikke ha med alt det de tror en fan av Star Wars ønsker å se i et spill. De har tatt veldig få sjanser med historien sin, og jeg skulle ønske de var modigere, både med figurene de har med, hva de forteller og hvordan de forteller det. Oppdrag for oppdrag så er det ikke kjedelig å spille igjennom, men det føles veldig lite sammensatt, og det er ofte altfor lite sammenheng mellom det som skjedde forrige filmsekvens, med det som skjer i den neste

Siden den gang har EA riktignok overhalt de omdiskuterte systemene, og det skal sies at versjonen som kom til Steam i sommer har fått meget positive brukeranmeldelser.

LES OGSÅ: Ubisoft lager et historiedrevet Star Wars-spill med en åpen verden »

Siste fra forsiden