EA frisker opp Star Wars Battlefront II-opplevelsen med diger oppdatering

Introduserer helt ny modus og en rekke balanseendringer.

EA

Star Wars Battlefront II fikk mandag en ny, stor oppdatering, som bringer flust med små og store endringer til skytespillet. Blant disse er flere balanseendringer til heltene og skurkene i flerspillerdelen, diverse kostymer og en ny midlertidig spillmodus.

Ta på jetpacken

Jetpack Cargo-modusen lar alle fly rundt på spillbrettet.
EA

I Jetpack Cargo får samtlige spillere leke at de er Boba Fett, med «jetpack» og rakettkaster tilgjengelig gjennom hele runden. Modusen blir ifølge DICE en frenetisk affære, der alle hopper, spretter og flyr rundt mens rakettene hagler. Jetpack Cargo er kun tilgjengelig i en kort periode, men utvikleren har ikke sagt når den forsvinner.

Spillere som liker å kle seg ut kan også prøve tre forskjellige kostymer i en begrenset periode. Shooter-klassen får nye klær, mens de som fullfører bestemte utfordringer vil låse opp antrekkene båret av Luke Skywalker, Leia Organa og Han Solo på Hoth – vinterplaneten fra Empire Strikes Back-filmen.

Videre byr oppdateringen på et lass med balanseendringer til flerspillerdelen. For eksempel blir det nå lettere å styre jetpacken til Boba Fett, mens det blir vanskeligere å treffe med lynangrepet til keiser Palpatine. Reys evner gjøres hakket svakere, mens Luke Skywalker kan bevege seg litt raskere. Yoda får slå hardere med lyssabelen sin og Lando Calrissian blir mer effektiv i kamp mot lyssabelbrukere.

Ellers har DICE justert på unnadukkingen i spillet, en evne som ifølge utvikleren hadde blitt altfor kraftig. På spillets nettsider kan du lese mer om hvordan dette vil fungere og om alle de andre endringene introdusert i oppdateringen.

Det neste på Battlefront II-kalenderen blir nå en overhaling av spillets progresjonssystem, som vi skal få vite mer om neste måned.

Star Wars Battlefront II har gjort det dårligere enn forventet.
EA skylder på «loot box»-dramaet, men nekter å droppe mikrotransaksjoner »

Siste fra forsiden