Star Wars: Project Maverick

Mystisk Star Wars-prosjekt lekket via PlayStation-butikken

Ifølge kilder er det snakk om et «uvanlig spill» fra EA Motive.

Skjermbilde hentet fra Star Wars: Battlefront II.
EA

EA skal etter sigende ha to uannonserte Star Wars-spill på vei, og onsdag fikk vi kanskje vite en ørliten detalj om ett av dem. «PSN Releases» – en Twitter-robot som graver opp informasjon via PlayStation-butikken – har nemlig oppdaget et mystisk spill kalt Star Wars: Project Maverick.

Ved siden av tittelen ble kun en logo og et konseptbilde avdekket. Ingen av dem gir oss mye informasjon, men spekulasjoner og rykter om hva dette kan være har naturlig nok blusset opp.

Ifølge Kotaku-journalist Jason Schreier skal det dreie seg om et spill som er under utvikling hos studioet EA Motive. Detaljene om spillet er fortsatt vage, men etter sigende er tanken å skape et «mindre, mer uvanlig prosjekt».

Star Wars-spill kansellert

Project Maverick-lekkasjen kommer døye uken etter en avsløring om nok et kansellert Star Wars-spill hos EA. Utvikleren jobbet visstnok med et sidesprang til Battlefront-serien, men hva det var eller hvordan det skulle se ut fikk vi aldri vite.

Ifølge kilder med kjennskap til saken skal EA ha ønsket å slippe spillet samtidig med nestegenerasjonskonsollene PlayStation 5 og Xbox Series X. Da det viste seg å ikke være mulig valgte ledelsen å skrinlegge prosjektet. Dersom ryktene stemmer var dette det tredje kansellerte Star Wars-spillet fra EA siden 2017.

Disney vil ha flere spill basert på sine filmer og serier.
Ber utviklere om å komme med nye ideer »

Siste fra forsiden