Star Wars Squadrons

Slik blir Star Wars Squadrons' enspillerdel

EA viste mer av det kommende spillet.

Høstens Star Wars Squadrons fikk litt tid i rampelyset under torsdagens åpningsshow for Gamescom. I videoen som du kan se over går utviklerne i Motive gjennom en god del av det enspillerkampanjen byr på.

Blant annet får vi se hvordan spillere skal hoppe mellom to forskjellige piloter på hver sin side av konflikten mellom Imperiet og Den Nye Republikken mellom hvert oppdrag.

En stor del av traileren fokusere på et av oppdragene til piloten fra Imperiet, der vi ser spilleren infiltrere en av Den nye Republikkens baser.

Fra før av vet vi at Svar Wars Squadrons også har en veldig robust flerspillerdel, der to lag på fem spillere hver utkjemper romkamper

Star Wars Squadrons slippes til Xbox One, PlayStation 4 og PC 2. oktober. PlayStation 4 og PC-versjonen har VR-støtte. Spillet byr på krysspilling på tvers av samtlige plattformer.

Handlingen skal ta sted etter den siste filmen i den opprinnelige trilogien, Return of the Jedi, i tiden da det Galaktiske Imperiet er på hell. I historien får du spille som én pilot fra De Nye Republikken, og én fra Imperiet. Spillet fokuserer på nye hovedpersoner, men det loves at noen kjente tryner dukker opp.

LES OGSÅ: EA kuttet visstnok enda et planlagt Star Wars-spill i fjor »

Siste fra forsiden