Star Wars Squadrons

Star Wars Squadrons er gratis på PC

Nytt tilbud fra Epic Games-butikken.

EA

Det er fredag, og det betyr at Epic Games Store har et nytt gratistilbud på gang. Denne gangen har spillbutikken dratt frem Star Wars Squadrons fra skuffen, og alle som er interessert kan hente ut et eksemplar frem til og med 1. desember.

Star Wars Squadrons.
EA

Alt du må gjøre er å dra innom spillets oppføring i Epic-butikken. Her trykker du på knappen merket «Get» og logger deg inn eller oppretter konto om du ikke allerede har en. Så legges spillet til i Epic-biblioteket ditt, der du kan laste ned og spille så mye du vil.

Star Wars Squadrons plasserer spillere i cockpiten til en rekke ulike romskip, på både imperiet og opprørernes side. Her er det både en enspillerkampanje å spille gjennom og diverse flerspillermoduser å pusle med.

Actionspillet kom ut i oktober 2020, og fikk en god mottakelse her på bruket – selv om anmelder Øystein Furevik savnet mer innhold.

– Star Wars Squadrons er egentlig et knallbra spill. Eller, det kunne lett ha vært det om utviklerne hadde prioritert hakket mer fornuftig. I stedet for å fylle det med diverse overflødig dilldall og personlige historier det er umulig å bry seg om, burde de ha brukt ressursene på å lage flere skip, flere baner og kanskje flere, eller enda bedre, større flerspillermoduser.

Star Wars Jedi: Fallen Order-oppfølgeren kommer neste år.
Fortsetter eventyret om Cal Kestis »

Siste fra forsiden