Krigen mot terror fortsetter

De første detaljene om et actionbasert sanntidsstrategispill som heter WOFOR: War on Terror har dukket opp på nettet.

Digital Reality er Ungarns største spillutvikler, og jobber for øyeblikket med fire prosjekter. Til nå har to av dem - War Front: Turning Point og Ghost Wars - vært kjent, men nå har vi også fått litt informasjon om den tredje tittelen, WOFOR: War on Terror.

Spillet foregår i 2006 og følger en fiktiv konflikt mellom hemmelige terrorgrupper og en nyoppstartet internasjonal styrke som heter WOFOR (World Forces). Styrkens første oppdrag var en fullstendig fiasko, noe som fikk Kina til å trekke seg ut for å føre sin egen politikk mot terrorismen. Nå er det opp til deg å ta ut terrortrusselen og sørge for at verden igjen blir (relativt) fredelig.

Spillet beskrives som et taktisk, arkadebasert sanntidsstrategispill hvor vi får tilgang på både ekte og fiktive våpen. Spillet kommer med over 50 unike enheter, som til sammen har over 60 forskjellige egenskaper. Spilleren får ta med overlevende enheter fra ett oppdrag til det neste, og det vil i tillegg være mulig å ta over fiendens kjøretøy og bruke dem selv.

Utviklerne forteller at spillet kommer med over 26 oppdrag, og at disse foregår i områder basert på ekte steder, slik som Paris, Berlin, San Fransisco, Canterbury og Peking. Totalt kommer spillet med tre kampanjer, hvor du får spille som WOFOR, Kina og terroristene. De tre sidene har svært ulike enheter og taktikker.

Naturligvis kommer spillet med en omfattende flerspillermodus, som ikke bare inneholder klassiske moduser som "deathmatch" og "capture the flag", men også helt nye moduser, som "object mode" og "conquer mode" (uten at vi vet helt hva de går ut på, og hva som er unikt for dem). Ellers loves vi mulighet for å spille på tilfeldig genererte kart, noe som utvilsomt gir spillet en del mer varighet.

Spillet benytter seg av Digital Reality sin egenproduserte grafikkmotor, som gang på gang har vist seg å være svært konkurransedyktig. WOFOR: War on Terror skal gis ut av franske Monte Cristo. Noen utgivelsesdato er ikke fastsatt.

Siste fra forsiden