Krigsutbrudd i Midgard

Kjemp som helt eller skurk

Tidlig neste år blir det full krig i Tolkiens univers.

Electronic Arts har kunngjort slippdatoen for sitt neste spill basert på filmutgavene av Ringenes Herre. The Lord of the Rings: Conquest slippes i Norge 8. januar neste år.

Det ser stygt ut for menneskene.

The Lord of the Rings: Conquest er et actionspill i samme gate som Star Wars: Battlefront, og er i likhet med Battlefront utviklet av amerikanske Pandemic Studios.

– Vi har jobbet hardt med å lage en Ringenes Herre-opplevelse ulikt noe annet. Vi er stolte over å endelig kunne bekrefte lanseringsdatoen for både fans av Ringenes Herre og Star Wars: Battlefront, forteller Andrew Goldman fra Pandemic i en pressemelding.

The Lord of the Rings: Conquest lar deg delta i alle de store slagene fra filmene, samt flere andre viktig kamper fra Tolkiens univers. Du kan enten kjempe for Midgards frie folk, eller for Sauron og hans monstrøse tjenere. I tillegg til å slåss alene kan du spille sammen med opptil tre kamerater lokalt, eller gå på nettet og spille med opptil sju andre.

Spillet kommer til Playstation 3, Xbox 360 og PC. En DS-versjon er også under utvikling, men kommer antagelig til å skille seg en del fra de andre.

Siste fra forsiden