Kroken på døra for SiN Episodes?

Det spøker for nye SiN-spill: Ritual Entertainment har blitt kjøpt av MumboJumbo, som ikke har interesse av spill for kjernegamerne.

Det er snart et år siden den første episoden av SiN Episodes dukket opp på markedet. Hvis du fortsatt venter på en ny episode, ser det kanskje ut som du venter forgjeves. Utviklerne i Ritual Entertainment har nemlig blitt kjøpt av MumboJumbo, en storspiller i markedet for typiske pausespill ("casual games").

Solen går ned over Freeport

MumboJumbo forteller at de vil bruke Ritual Entertainment, som har omtrent 30 ansatte, til å lage pausespill av høy kvalitet. Sammen vil de sette en ny standard innenfor dette markedet, og gi ut spill til alle de store plattformene.

Nettstedet GameDaily har spurt MumboJumbo om hva som nå skjer med SiN-serien. Svaret de fikk var at Ritual Entertainment kun ble kjøpt for å lage spill for massemarkedet, og at de ikke har noen planer om å bruke ressurser på actionpregede spill for tradisjonelle gamere. MumboJumbo utelukker imidlertid ikke at de vil gå tilbake til SiN-universet om det skulle virke fornuftig i fremtiden.

Ritual Entertainment ble grunnlagt i 1996, og deres første produkt var en ekstrapakke til skytespillet Quake. Det mest kjente spillet deres er SiN, fra 1998, men de har også titler som Heavy Metal: F.A.K.K.2 og Star Trek: Elite Force 2 på rullebladet. Dessuten har de vært involvert i utviklingen av titler som Counter-Strike: Condition Zero, Quake 4 og 25 To Life.

Siste fra forsiden