Kung Fu Panda

Trodde du pandaer var fredelige?

Pandaen Po legger ut på en actionfylt reise i Kung Fu Panda. Her er en demo.

Kung Fu Panda er basert på filmen ved samme navn, og følger pandaen Po og vennene hans gjennom tretten brett med slåssing og eventyr.

Hm, okay?

For å overvinne onde Tai Lung, må Po lære seg kampkunst av læreren Shifu og fem legendariske Kung Fu-mestre. Alle disse er spillbare, og har sine egne unike evner.

Underveis i spillet må du løse oppgaver, kjempe mot varierte fiender og overkomme farlige hindringer. Mange av omgivelsene er hentet direkte fra filmen, mens andre er helt nye.

I tillegg til enspillerdelen kommer Kung Fu Panda med mulighet for samarbeid mellom to spillere (på spesialdesignede brett) og mulighet for at flere spillere kan konkurrere mot hverandre.

Nå har Activision lansert en spillbar demo av Kung Fu Panda, som leverer en liten smakebit av hva fullversjonen har å by på. Demoen er på 530 MB.

BitTorrent-teknologien gjør at filen sendes mellom lesere som har lastet den ned. Dette gir også høyest nedlastingshastighet. For å laste ned via BitTorrent trenger du en klient. Vi anbefaler ABC eller uTorrent.

Eventuelt kan du laste ned via FTP (begrenset til 100 KB/s):

Siste fra forsiden