Kunsten å krige

På tidsreise med maskingevær

I Art of War får du besøke alternative utgaver av historiens største slag.

Det har vært uvanlig mange kanselleringer og nedleggelser i den siste tiden, men noen går heldigvis mot strømmen og starter nye studioer. I dette tilfellet har veteraner fra EA og Activision gått sammen for å starte en uavhengig utvikler ved navn Game Mechanic Studios.

Skjermbilde fra et nivå som heter Obsidian Serpent.

Det første spillet fra Game Mechanic Studios heter Art of War, og er et skytespill der du spiller den kunstelskende millionæren Warren Canvas.

Canvas bruker tiden sin på å besøke berømte slagmarker fra fortiden, men disse er langt fra autentiske. I stedet får vi servert fantastiske versjoner av slagene, og teamet lover å levere en ny og unik verden.

For øyeblikket vet vi veldig lite om Art of War. Basert på det som kommer frem i et intervju hos nettstedet Joystiq er det fristende å tro spillet har hentet litt inspirasjon fra Serious Sam, men inntil Game Mechanic Studios kommer med mer håndfast informasjon kan vi bare gjette.

Det er heller ikke klart hvilke plattformer spillet kommer til. Utviklerne sier at de liker både Xbox 360 og Playstation 3, men om dette betyr at spillet kommer til disse to plattformene vet vi ikke.

Siste fra forsiden