Lærer Altair å svømme

Lærer Altair å svømme

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Assassin's Creed fikk en rimelig varm velkomst både av spillere og kritikere, og med over syv millioner solgte kopier regnes det utvilsomt som en suksess av utgiver Ubisoft. Derfor er det ikke spesielt overraskende at det nå er i ferd med å få en etterfølger.

Altair får nye egenskaper.
Altair får nye egenskaper.

Nyheten om denne etterfølgeren kommer fra Ausgamers, som kjørte et videointervju med Ubisofts David Wilkinson. Han er ansvarlig for animasjonene i det nyeste Prince of Persia-spillet, men brukte deler av intervjuet på å skryte av en kollega.

Denne kollegaen var Alex Drouin, som jobbet med animasjonene på Prince of Persia: The Sands of Time og Assassin's Creed. I følge Wilkinson jobber Drouin nå med å «gjøre Altair enda vakrere».

Wilkinson fortalte videre at Drouin var i ferd med å lære Altair å svømme. Dermed er bekreftet han at det jobbes med et nytt spill i serien (som involverer Altair), og at spillerne kan se frem til noen nye gameplaymuligheter, etter som de nå kan innta det våte element.

Ubisoft har ikke kommet med noen kommentarer eller kunngjøringer angående det nye Assassin's Creed-spillet.

Kommentarer (46)

Forsiden akkurat nå

Til toppen