Larry til filmens verden

Jakten på kjærligheten?

Leisure Suit Larry bestemmer seg for å reise til Hollywood i sitt neste eventyr.

Nevøen til gamle Larry Laffer får snart et nytt spill. Til høsten kommer Leisure Suit Larry: Box Office Bust, et eventyr der den elskelige taperen drar til Hollywood for å jobbe i onkelens filmstudio.

Larrys første eventyr (bilde fra Wikipedia)

Spillet kommer til PC, Xbox 360 og PS3, og følger unge Larrys forsøk på å avdekke en muldvarp i filmstudioet. I tillegg vil han utvilsomt prøve seg på de mange kvinnelige skuespillerne studioet har leid inn.

Vivendi lover et fritt gameplay i en åpen verden, der vi får utforske, kjøre bil, løse gåter og leke plattformhelt. I tillegg kommer spillet med en regissørmodus, hvor du kan lage din egen Larry-film.

I og med at spillet tar for seg Hollywood, har Vivendi selvsagt leid inn en rekke ekte skuespillere. Disse inkluderer Jay Mohr, Dave Attell, Shannon Elizabeth, Carmen Electra, Artie Lange, Patrick Warburton og Nikki Cox.

Vivendi er overbevist om at Box Office Bust blir det morsomste Larry-spillet til nå, og har blant annet fått Hollywood-skribent Allen Covert til å ta seg skrivingen.

Spillet utvikles av britiske Team 17, som er mest kjent for Worms og de nye Lemmings-spillene. Mer informasjon blir nok snart å finne på Larrys offisielle nettsted.

Siste fra forsiden