Laser Squad Nemesis

Det kritikerroste online-strategispillet Laser Squad Nemesis har nå fått en egen enspillerkomponent, som du kan teste ved å laste ned den nyeste demoen.

Laser Squad Nemesis er et turbasert strategispill hvor gameplayet er i samme stil som kampsekvensene i UFO: Enemy Unknown og moderne spill som Silent Storm. Gamere med langt, hvitt skjegg husker kanskje at det var fra spillserien Laser Squad at X-COM-konseptet vokste ut, og det var de samme utviklerne som laget de første strategispillene i X-COM-serien.

Nå har de i lengre tid vært opptatt med Laser Squad Nemesis, et onlinebasert spill som har høstet god kritikk verden over og blitt en relativt stor suksess til tross for den enkle grafikken og det faktum at utviklerne er et lite selskap uten de aller største markedsføringsmulighetene.

Etter at spillet først ble lansert har Codo Technologies hele tiden jobbet med å utvikle spillet videre, delvis basert på ønskene til spillerne og delvis basert på deres egne planer. Nå har de akkurat gitt ut versjon 3.0 av spillet, og denne versjonen inneholder for første gang mulighet for enspiller.

Enspillerversjonen av Laser Squad Nemesis kommer med en kampanje for hver av spillets fire raser, og totalt 20 oppdrag. Hvert oppdrag vil i følge utviklerne ta to til tre timer å fullføre, og inneholder utforsking, enkelte "puzzles" og masse av den taktiske kampen som gjør at forgjengerne og X-COM-serien ble så populære.

Demoen inneholder ett enspilleroppdrag og mulighet for å lage en profil for å spille mot andre over nettet. Den er på beskjedne seks megabyte, og kan lastes ned fra spillets hjemmeside.

Siste fra forsiden