Last ned CellFactor: Revolution

Det flerspillersentrerte actionspillet CellFactor: Revolution fokuserer tungt på avansert fysikk. Nå kan du laste det ned gratis.

CellFactor: Revolution er et arenabasert skytespill hvor fysikk spiller en svært viktig rolle. Her foregår handlingen i ødeleggbare miljøer fulle av rot og skrot, og i tillegg til å kunne ødelegge og manipulere miljøene ved hjelp av høyteknologiske våpen, får vi også parapsykiske krefter.

Fysikkbasert action i CellFactor: Revolution

Disse inkluderer "psi rift", som lar oss holde objekter samtidig ved hjelp av telekinese, "psi crunch", som lar oss implodere det vi holder og "psi wave", som er en slags energibølge som kan brukes for å flytte store mengder objekter som om de skulle vært bølger i vannet. Utstyret vi får leke med inkluderer en realistisk rappeleringskrok som også kan brukes til å ta ut fiender eller ødelegge miljøet.

Fokus på flerspiller

Spillet fokuserer på flerspiller over LAN, men kommer med en enspillerkampanje hvor du får en serie ulike utfordringer for hvert av kartene, samt muligheter for "skirmish"-spilling mot datastyrte motstandere. I flerspiller støtter spillet åtte spillere, og modusene vi kan glede oss til er "deathmatch", "team deathmatch", "capture the flag" og "assault". Det later ikke til at spillet støtter flerspiller over nettet.

Totalt får vi tre klasser å leke oss med. Guardian er den klassiske sterke mannen med tunge våpen og mulighet til å bruke kjøretøy, Black Ops gir oss både våpen og mulighet til å bruke parapsykiske krefter, mens Bishop kun fokuserer på å angripe ved hjelp av tankekraften sin. Sjekk spillets nettsted for mer informasjon.

CellFactor: Revolution er nå tilgjengelig gratis på nettet. Formålet med denne gratislanseringen er å demonstrere hva som er mulig med programvaren og maskinvaren til fysikkbrikkeprodusenten Ageia. Man kan spille spillet uten å ha fysikkprosessoren deres installert, men da får man kun mulighet til å teste to av brettene. Installasjonsfilen er på 900 MB.

BitTorrent-teknologien gjør at filen sendes mellom lesere som har lastet den ned. Dette gir også høyest nedlastingshastighet. For å laste ned via BitTorrent trenger du en klient. Vi anbefaler ABC eller uTorrent.

Eventuelt kan du laste ned via FTP:

Siste fra forsiden