Last ned gratis BMW-simulator

Nå kan du gi bånn gass i en splitter ny BMW M3 på legendariske Nürburgring.

Blimey!Games – skaperne av GTR-serien og GT Legends – fikk for en tid tilbake i oppdrag av BMW og 10tacle Studios å lage en gratis PC-simulator, der hvem som helst kan teste nye BMW M3 på tyske Nürburgring.

Skjermbilde fra BMW M3 Challenge.

Nå er BMW M3 Challenge lansert, og vi loves en en svært realistisk opplevelse av hvordan den nye BMW-modellen med 420 hestekrefter oppfører seg. Gratisspillet er basert på GT Legends-motoren, og utviklet i tett samarbeid med teknikere hos BMW.

Spillet veier inn på 360 MB, og støtter blant annet flerspiller over nett for opp til 16 spillere. De beste internasjonale førerne kan se frem til å motta premier fra BMW.

BitTorrent-teknologien gjør at filen sendes mellom lesere som har lastet den ned. Dette gir også høyest nedlastingshastighet. For å laste ned via BitTorrent trenger du en klient. Vi anbefaler ABC eller uTorrent.

Eventuelt kan du laste ned via FTP (begrenset til 100 KB/s):

Blimey!Games jobber forøvrig også med et nytt, kommersielt bilspill som skal gis ut av 10tacle Studios. Dette har ikke fått noe offisielt navn enda, og det eneste vi vet er at det vil fokusere på kjøretøyene til den italienske bilprodusenten Ferrari.

Samtidig fortalte 10tacle Studios nylig at det foregår forhandlinger med en stor internasjonal aktør om et omfattende spillprosjekt. Dette skal fungere som et ledd i en kommende markedskampanje, og budsjettet hevdes å være på et tosifret millionbeløp (valuta ikke oppgitt). Om disse to spillene er ett og samme prosjekt vites foreløpig ikke.

Siste fra forsiden