Last ned Ground Control gratis

Er du en av de mange som har gått glipp av sanntidsstrategispillet Ground Control? Nå får du sjansen til å prøve det, helt gratis.

Ground Control fikk mye skryt av spillpressen, men det er vel få som vil hevde at spillet ble noen kommersiell suksess da det kom på markedet i år 2000. Spillet var et sanntidsstrategispill i full 3D (i en tid da 2D enda var vanlig i sjangeren), og fokuserte på taktikk fremfor ressursinnsanking.

I forbindelse med lanseringen av etterfølgeren har Vivendi gitt ut originalspillet gratis, slik at de mange som aldri har prøvd seg på spillet kan få se hva det handler om, og hva de kan forvente av etterfølgeren. Nedlastingen inneholder forøvrig også en demo av Ground Control II.

For øyeblikket har Vivendi kun har lagt ut Ground Control på FilePlanet-nettverket, men det skulle ikke forundre oss om også andre nedlastingssider får lov til å distribuere spillet etter hvert. For å laste spillet med må du ha en gratis konto hos FilePlanet. Du kan også bruke en standard GameSpy Arcade-konto for å få tilgang til filene.

Siste fra forsiden