Latinamerikansk action i august

For lesere med falkeblikk er dette gammelt nytt, men Atari har nå kommet med den offisielle kunngjøringen om den nordiske utgivelsen av actionspillet El Matador.

El Matador har ligget på Atari Nordic sine utgivelseslister en stund, og vi har også hatt deres utgivelsesinformasjon i produktdatabasen vår. Nå har de imidlertid kommet med den offisielle kunngjøringen om at de tar seg av den nordiske lanseringen av dette lovende actionspillet, og at denne vil finne sted i august.

Dette er et tredjepersons taktisk actionspill. Spillet foregår i Sør-Amerika, og historien omhandler korrupsjon, hevn, moralske dilemmaer og til slutt, rettferdighet. Sentralt i spillet er kampen mot de mektige og nådeløse narkotikakartellene.

Spillet kommer med en haug teknologiske hjelpemidler som vil tillate deg å snike deg ubemerket inn bak fiendens linjer. Dessuten loves vi et enormt våpenarsenal og interaktive miljøer med ødeleggbare objekter.

Utviklerne i Plastic Reality har jobbet mye med fiendens kunstige intelligens, og forteller at disse vil være organisert i et hierarki hvor "sjefene" gir ordre til de underordnede. Dessuten hevder de at fienden vil kunne koordinerer angrepene sine og systematisk gjennomsøke områder hvis de mistenker at noen skjuler seg der.

Siste fra forsiden