Left 4 Dead-kampanjer virker i oppfølgeren

Modifikasjon gjør at du nå kan spille originalbanene i oppfølgeren.

Eier du PC-utgaven av Left 4 Dead 2? Da kan du allerede nå begynne å spille kampanjene fra første Left 4 Dead - med nye fiender og balltre.

Batter's up!

L4Dmods har allerede klart å importere banene fra originalen. Dessverre fungerer det ikke optimalt, en del triggere blir ikke aktivert slik at en ikke kommer seg videre. I tillegg kan spillet krasje i en del av sekvensene, og det eneste slagvåpenet som spawner i spillet, er balltreet. Kanskje det er en liten pris å betale for å kunne knuse ansiktet på en spitter på taket av Mercy-sykehuset?

En spitter på taket på Mercy-sykehuset hvis ansikt ventes på å knuses

Det meldes om at alle de nye fiendene er med, fra Charger til Jockey og selvfølgelig de vanlige infiserte med spesialbekledning.

Originalen trengs

For å gjøre dette selv, trenger du begge Left 4 Dead-spillene. Valve har ikke sluppet SDK for spillet, så du må selv gjøre de forandringene som trengs. Kjennskap til modifikasjoner er derfor anbefalt, selv om oppskriften er ganske utfyllende. Og som alltid, før du gjør noe bør du også ta en backup.

Valve har tidligere sagt at det ikke er utenkelig at de vil slippe en oppdatering til spillet som vil åpne for å spille de originale kampanjene. Det foreligger ikke informasjon om når dette vil skje. Hvis du er utålmodig, og kjent med Valves begrep om tid, kan denne modifikasjonen gjerne hjelpe litt med ventetiden.

(Kilde: Joystiq, Kotaku)

Siste fra forsiden