– Lemmings møter Tim Burton

Studioet bak Worms presenterer sitt nye spill.

Dette var jo ... søtt?
Team 17

Det har gått over ti år siden den britiske utvikleren Team 17 sist gang satset på noe helt nytt, men nå har de trukket sløret fra Flockers, et hjernetrimspill inspirert av Psygnosis-klassikeren Lemmings.

Dødsdømte sauer

De er som en flokk med sauer!

Flockers gir deg i oppdrag å lede en gjeng uforsiktige sauer gjennom mørke steampunk-aktige nivåer fulle av farer. Spillets Lemmings-aktige mekanismer kombineres med en makaber, Tim Burton-aktig presentasjon og Worms-aktig humor.

Det tradisjonsrike studioet er forøvrig ikke helt uten erfaring med denne typen hjernetrimspill. Det var nemlig de som fikk i oppdrag å gjenskape Lemmings-serien for PSP for noen år tilbake, og det spillet kom også til PS3.

Nå må vi ha fårikål til middag igjen.

Team 17 planlegger å lansere spillet på «early access»-tjenesten til Steam i løpet av årets andre kvartal.

I går slapp forresten selskapet et lite gratisprosjekt som ble utviklet under en intern spillutviklingskonkurranse. Det heter Retry?, og er et fargerikt arenaskytespill hvor du må bekjempe endeløse horder av fiender.

De prøver seg også som utvikler av indie-spill, og har blant annet tatt det minimalistiske snikespillet Light inn under vingene sine.

Siste fra forsiden