Lineage II og City of Heroes til Norge

Toptronics har kunngjort at de vil distribuere de populære MMORPG-spillene City of Heroes og Lineage II i Norge.

I går startet vi dagen med den triste nyheten om at Warhammer Online var blitt kansellert. I dag kan vi begynne med en langt mer hyggelig nyhet: Toptronics har sendt oss en pressemelding hvor de forteller at de vil distribuere NCsoft sine to nyeste MMORPG-spill, City of Heroes og Lineage II, i Norge.

City of Heroes dropper det tradisjonelle fantasy/sci-fi-miljøet, og foregår i stedet i en enorm by full av superhelter. I stedet for å starte spillet med en druide eller en trollmann, starter du ved å skreddersy din helt personlige superhelt. Denne karakteren må du bruke i kamp mot superslemminger, romvesener, galninger og farlige forbrytere, for å sørge for at innbyggerne i Paragon City er trygge.

City of Heroes har blitt en knallsuksess i USA, hvor det i en periode klarte å slå ut all konkurranse og bli det bestselgende PC-spillet på markedet. Amerikanere ser riktignok ut til å ha et noe religiøst forhold til superhelter, men det er ingen grunn til å tro at dette spillet ikke vil bli populært også blandt nordmenn. Spillet har fått svært gode omtaler til nå.

Lineage II kan også skryte av å ha vært en suksess så langt, spesielt i Sør-Korea. Dette spillet foregår i et mer tradisjonelt fantasy-univers befolket av mennesker, dverger, orker og alver, men bærer også preg av å ha asiatisk opprinnelse. Spillet har fått mye skryt for sin flotte grafikk, som takket være Unreal-motoren og talentfulle grafikere gjør spillet til ett av de peneste i sin sjanger.

Lineage II blir beskrevet som et vanskelig spill å komme inn i, fordi det fokuserer svært sterkt på "player versus player"-kamp. Det finnes ingen trygge områder i dette spillet, og hvor du enn går vil du være i fare for å bli angrepet av andre spillere. Dette betyr at solospilling er nærmest utelukket, da enslige spillere vil være svært enkle mål. Dermed blir det omtrent et krav at du slutter deg til en klan.

For mer informasjon om disse spillene kan du ta en titt på de offisielle nettstedene. Vi har også en sniktitt på City of Heroes i arkivet vårt.

Siste fra forsiden