Lineage 2-spiller til søksmål mot utviklerne

Lineage 2-spiller til søksmål mot utviklerne

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Craig Smallwood, en amerikansk mann bosatt på Hawaii, har bestemt seg for å saksøke Lineage 2-utviklerne NCSoft.

Søksmålet kommer etter over 20 000 timer tilbrakt på MMORPG-spillets servere mellom 2004 og 2009. Smallwood vil at NCSofts Sør-Koreanske avdeling skal betale en foreløpig ukjent sum penger i erstatning på grunn av spillets avhengighetsdannende natur.

Smallwood hevder selv at hvis han hadde visst om at han skulle bli avhengig av spillet, ville han ikke begynt å spille i det hele tatt.

– De handlet skjødesløst ved å unnlate å advare eller fortelle meg eller andre Lineage 2-spillere om spillets farlige og defekte aspekter, og om den trygge og ordentlige måten å spille spillet på, sier Smallwood til Wired.

NCSoft har på sin side ikke uttalt seg om søksmålet, men har visstnok prøvd å få retten til å avvise saken. Selskapet står forøvrig også bak en rekke andre flerspillerspill i samme sjanger, deriblant Guild Wars og Aion.

Lineage II: The Chaotic Throne

Windows
Slippdato: 1. februar 2008
Sjanger: Massivt online
Utvikler: NCsoft
Utgiver: NCsoft

Kommentarer (29)

Forsiden akkurat nå

Til toppen