Live for Speed S2

Her er en trailer fra Live for Speed S2, et prosjekt de aller fleste bilspillentusiaster har skyhøye forhåpninger til.

Live for Speed er en ekte bilsimulator, og denne er ikke beregnet for pyser. Her er det ingen arkademoduser eller urealistiske hjelpemidler - du alene har kontrollen over bilen, og det er ingen som hjelper deg å bremse eller styre. Den første versjonen av Live for Speed, S1, har allerede blitt utgitt, og i vår omtale fikk det ros for den høye realismen og heftig flerspiller over nettet.

Samtidig fikk spillet kritikk for at det manglet skademodell og simulert dekkslitasje, og at antallet biler og baner var litt lavt. Likevel gjorde Live for Speed S1 seg fortjent til karakteren 8, og ble beskrevet som et obligatorisk spill for de som liker bilspill på Internett.

Utviklerne bak Live for Speed har i lang tid jobbet med den neste delen av spillet, som har fått navnet Live for Speed S2. I denne versjonen introduseres det som manglet i S1. Her får vi detaljert dekkfysikk som blant annet måler dekkslitasje, samt en realistisk skademodell. Da bilen i tillegg har begynt å bruke drivstoff, har utviklerne lagt til en depotstoppfunksjon, noe som introduserer nye taktiske hensyn til gameplayet. Dessuten kommer Live for Speed S2 med flere forbedringer i forhold til realismen, og naturligvis flere biler og baner.

Nå har utviklerne gitt ut en liten trailer fra Live for Speed S2. Den viser stort sett det vi forventer av en slik trailer (altså biler som kjører på baner), men er velprodusert og verd en titt om du liker bilspill. Traileren varer i cirka 2 minutter, og er på 30 MB. Du finner den her:

Siste fra forsiden