Loco Mania

Her er en fersk demo av det strategiske togspillet Loco Mania, hvor alt handler om unngå krøll på et aktivt jernbanenett.

I Loco Mania får du kontrollen over et jernbanenettverk og må sørge for at togene kommer dit de skal så raskt som mulig, uten å kollidere med hverandre eller forville seg bort i nettverket. Gjennom spillets fire ulike moduser, får du kontroll over signalskilt og kryss, og kan i tillegg bestemme hvilken vei togene dine skal kjøre.

På denne måten må du passe på at de kommer sikkert gjennom de tolv kartene i fullversjonen av spillet. Alle kartene er inspirert av ulike europeiske landskap, med en stadig økende vanskelighetsgrad.

Loco Mania kommer med 21 ulike tog og 25 ulike typer vogner, og alle er basert på virkelige versjoner. Togutvalget inkluderer både dieseldrevne og elektriske lokomotiver, samt damplokomotiver for de nostalgiske. Spillet er i full 3D, og kommer med detaljer som damp, roterende hjul, sanntidsgenererte lys og skygger, væreffekter, skyer og mye mer.

I denne demoen på 113 MB skal du forsøke å holde orden på et jernbanenett i en ”Time Attack”-modus. Du får tilgang til tre ulike brett, og jo raskere du fullfører oppdraget, jo høyere poengsum får du.

Loco Mania slippes i butikk 24. februar.

Siste fra forsiden