LocoRoco til Europa

Sony har kunngjort at de vil slippe det innovative og spennende plattformspillet LocoRoco i sommer.

LocoRoco er et slags 2D-plattformspill der du spiller en levende geleklump som må navigere seg gjennom en rekke merkverdige landskaper fulle av utfordringer. Du kontrollerer imidlertid ikke klumpen din direkte - i stedet må du vende på selve kartet slik at han ruller i den retningen du vil (ved hjelp av L og R-knappene på PSP-konsollen).

Noen ganger er geleklumpen din for stor til å komme seg gjennom små åpninger. Da må den deles opp i enda mindre klumper, før du samler dem sammen i en stor klump igjen. Du må også få den til å hoppe og rulle for å klare å navigere de mange fargerike spillmiljøene.

Sony lover at vi med LocoRoco får et spill vi ikke har sett maken til før, med morsomme figurer, en spennende verden og en mengde unike omgivelser. Gameplayet krever både raske reflekser og en god porsjon logisk tenkning, og de som er flinke til å utforske spillmiljøene vil finne hemmelige rom med skjulte bonuser.

Ellers loves vi hypnotiske bakgrunner og musikk og massevis av spilleglede. LocoRoco kommer til PSP, og skal etter planen lanseres til sommeren i vår del av verden.

Siste fra forsiden