Loki

Her er en ny demo av actionrollespillet Loki. Denne gangen får du prøve deg som en egyptisk magiker.

Actionrollespillet Loki henter inspirasjon fra noen av verdens mest kjente mytologier. Spillet gir deg kontroll over en av fire mektige helter; en viking, en kvinnelig gresk kriger, en egyptisk magiker, og en azteker-trollkvinne. Heltene har vidt forskjellige egenskaper.

Når du har valgt figur må du begi seg ut på en reise gjennom forskjellige mytologier og tidsepoker, for å kjempe mot den Egyptiske guden Set. I løpet av eventyret vil du kjempe mot monster i alle størrelser, og til og med guder.

I august lanserte de franske utviklerne i Cyanide den første spillbare demoen av Loki. Der fikk du prøve deg i skinnskoene til den nordiske vikingkrigeren. Nå har de lansert en ny demo, hvor det er magi som teller. Her får du nemlig rollen som den egyptiske helten. Demoens installasjonsfil er på 1,2 GB.

BitTorrent-teknologien gjør at filen sendes mellom lesere som har lastet den ned. Dette gir også høyest nedlastingshastighet. For å laste ned via BitTorrent trenger du en klient. Vi anbefaler ABC eller uTorrent.

Eventuelt kan du laste ned via FTP (begrenset til 100 KB/s):

Om du vil vite mer om Loki før du drister deg til å laste ned demoen, kan du for eksempel sjekke det offisielle nettstedet.

Siste fra forsiden