Lost Planet: Extreme Condition

PC-versjonen av Lost Planet blir det første kommersielle spillet som utnytter seg av DirectX 10. Nå kan du teste det.

Xbox 360-spillet Lost Planet: Extreme Condition er på vei til PC, og nå har Capcom lansert en spillbar demo. Spillet er et actionfylt science-fiction-skytespill som foregår på en svært fiendtlig planet, hvor menneskeheten kjemper for å overleve. Vi loves en engasjerende enspillerkampanje og et rikt utvalg flerspillermoduser.

PC-versjonen vil få forbedret grafikk (inkludert bedre skygger, mer detaljerte teksturer og høyere oppløsninger), og blir det første kommersielle PC-spillet som bruker DirectX 10. Dessuten får den et nytt lobbysystem for flerspillerkamper (16 spillere samtidig over nettet) og mulighet til å kontrollere spillet med tastatur og mus om du ikke foretrekker gamepad.

Den nylanserte demoen er lansert i to versjoner, og hvilken du skal velge avhenger av hva slags operativsystem og skjermkort du har. DirectX 9-versjonen er for alle som ikke har Windows Vista, mens DirectX 10-versjonen er for de som har Vista og et DirectX 10-basert skjermkort. Uansett hvilken versjon du laster ned, får du to spillbare oppdrag (et angrep på en piratbase eller et Akrid-rede).

BitTorrent-teknologien gjør at filen sendes mellom lesere som har lastet den ned. Dette gir også høyest nedlastingshastighet. For å laste ned via BitTorrent trenger du en klient. Vi anbefaler ABC eller uTorrent.

Eventuelt kan du laste ned via FTP:

Siste fra forsiden