Lost Planet til PC

Sommeren blir litt kjøligere når actionspillet Lost Planet kommer til PC, med forbedret grafikk og et nytt kontrollsystem.

Lost Planet er et actionfylt science-fiction-skytespill som foregår i isødet på en svært fiendtlig planet. Her kjemper menneskeheten for å overleve i en grusom konflikt mellom dem, planetens opprinnelige beboere og invaderende monstre fra det ytre rom. Spillet har en engasjerende enspillerkampanje og et rikt utvalg flerspillermoduser.

Slik blir spillet på PC

Xbox 360-eiere fikk spille Lost Planet tidligere i år, og nå er det klart at denne kjølige tittelen også kommer til PC. PC-versjonen vil få forbedret grafikk (inkludert bedre skygger, mer detaljerte teksturer og høyere oppløsninger), et nytt lobbysystem for flerspillerkamper (16 spillere samtidig over nettet) og mulighet til å kontrollere spillet med tastatur og mus (gamepad er fortsatt støttet).

Spillets amerikanske utgivelse vil finne sted til sommeren, og forhåpentligvis kommer det omtrent samtidig til Europa. Capcom har også røpet at de ikke er ferdige med Lost Planet-franchisen, så vi kan utvilsomt se frem til en etterfølger eller to. Med tanke på at originalspillet har solgt over én million kopier på Xbox 360, er ikke dette direkte overraskende.

Mer informasjon om Lost Planet finner du på spillets nettsted. Du kan også ta en titt på en nylansert video fra PC-versjonen.

Siste fra forsiden