Madagascar: Escape to Africa

Dyrene i Afrika

Madagascar-gjengen er tilbake, og nå kan du teste deres nye spill.

Madagascar: Escape to Africa er basert på filmen ved samme navn, og følger den artige dyregjengen fra Madagascar på nye eventyr i Afrika.

Luftige eventyr.

Spillet byr på en rekke brett og masse minispill, samt muligheten til å spille som alle favorittfigurene fra filmen, inkludert løven Alex, sebraen Marty, giraffen Melman og flodhesten Gloria.

Hver figur har spesielle egenskaper som kommer godt med. Løven Alex er for eksempel veldig sterk og kan klatre opp veger eller slåss, mens pingvinene kan bruke maskiner og kjøretøy.

Aktivitetene du får delta i inkluderer fotografering, svømming, fotball og kappløp. Områdene du besøker er for det meste hentet fra filmen, men inkluderer et par som er eksklusive for spillet.

Nå kan du teste om Madagascar: Escape to Africa bør finne veien til pakkehaugen juletreet senere i år, takket være den nylanserte demoen. Demoens installasjonsfil er på 800 MB.

Bittorrent-teknologien gjør at filen sendes mellom lesere som har lastet den ned. Dette gir også høyest nedlastingshastighet. For å laste ned via Bittorrent trenger du en klient. Vi anbefaler ABC eller Utorrent.

Eventuelt kan du laste ned via FTP (begrenset til 100 KB/s):

Siste fra forsiden