Maelstrom

Her er en flerspillerfokusert demo av sanntidsstrategispillet Maelstrom, fra skaperne av Perimeter.

Maelstrom er et sanntidsstrategispill som foregår i en fjern fremtid, hvor jordkloden har blitt kraftig ødelagt av en økologisk katastrofe. Som om ikke det er ille nok, er en uhyggelig rase med romvesener i ferd med å invadere planeten vår, mens menneskeheten kjemper seg i mellom.

Spillet blander action og strategi, og kommer med flere spennende elementer, slik som muligheten til å forme terrenget og bruke elementene som strategiske våpen. Codemasters forteller at du kan lage daler og innsjøer, fryse vann, smelte is, skape tornadoer og til og med kontrollere vinden.

Den nylanserte demoen (630 MB) inneholder to brett, to fraksjoner (geriljakrigerne i Remnants og de invaderende romvesenene, Hai-Genti) og kan spilles både i "skirmish"-modus mot datastyrte spillere, eller mot andre mennesker (over Internett eller LAN).

Det første av de to kartene heter Top of the Hill. Navnet refererer til en gigantisk vannpumpe som befinner seg på en bakketopp, og som kan brukes til å oversvømme store landområder. For å hindre at basen din blir oversvømt må du bygge demninger og manipulere terrenget. Dette kartet er for to spillere. Det andre kartet er for fire spillere, og heter Lair of the Devil. Her foregår handlingen på en vulkansk ødemark.

BitTorrent-teknologien gjør at filen sendes mellom lesere som har lastet den ned. Dette gir også høyest nedlastingshastighet. For å laste ned via BitTorrent trenger du en klient. Vi anbefaler ABC eller uTorrent.

Eventuelt kan du laste ned via FTP:

Mer informasjon om Maelstrom finner du på spillets nettsted.

Siste fra forsiden