Mafia 2 på Games Convention?

Nettstedet til tyske USK kan ha røpet at Take Two vil demonstrere Mafia 2 på årets Game Convention.

Hver gang det er snakk om spill vi gjerne skulle sett etterfølgere til, dukker Mafia opp som en av de heteste titlene. Dette episke actioneventyret sendte oss tilbake til mafiaens gullalder, og leverte en slående historie og et spennende og intenst gameplay, med både bilkjøring og skyting.

Skjermbilde fra Mafia

Etterfølgeren har dessverre latt vente på seg, men nå kan det virke som den faktisk er på vei. Nettstedet Worthplaying har nemlig funnet informasjon som tyder på at Mafia 2 vil demonstreres på årets Game Convention, som går av stabelen neste uke.

Det de har å vise til er et bilde av en (nå fjernet) oppføring på nettstedet til tyske USK, hvor det er satt aldersbestemmelse på «Mafia 2 (GC-Trailer)». USK er Tysklands svar på PEGI, og i tillegg til å sette aldersbestemmelser på ferdige spill tar de også for seg demoer og videoer.

Om bildet er autentisk, ser ikke Mafia 2 ut til å ha noe med den nylige inngåtte avtalen mellom utviklerne i Illusion Softworks og den japanske utgiveren D3 Publisher. Bildet hos Worthplaying forteller at utgiveren for traileren er Take Two.

De med god hukommelse husker utvilsomt at tittelen på World of Warcraft: Wrath of the Lich King ble røpet på akkurat samme måte, noe som gir denne saken en viss troverdighet.

Nettstedet Computer & Video Games har dessuten konfrontert Take Two med ryktene, og i stedet for den vanlige «ingen kommentar»-reaksjonen ble de rett og slett bedt om å «følge med», og fortalt at Take Two vil kunngjøre hvilke spill de vil vise på Games Convention senere i dag.

Det tar med andre ord ikke lang tid før vi får vite om Mafia 2 virkelig blir å se på Games Convention, eller om det må forbli en fjern ønskedrøm.

Siste fra forsiden