Making History

Her er en ny demo av strategispillet Making History: The Calm & The Storm, som foregår under andre verdenskrig.

Making History: The Calm & The Storm er et strategispill hvor du får kontroll over en av de stridende nasjonene under andre verdenskrig. Spillet omhandler den globale konflikten, og utviklerne lover sofistikert kunstig intelligens og historisk nøyaktighet. Making History skal være unikt i forhold til andre spill i sjangeren, for i tillegg til å kreve militær suksess utfordrer det spilleren til å oppnå økonomisk og diplomatisk seier.

Making History kommer med 77 land og over 800 regioner, noe utviklerne i Muzzy Lane håper vil føre til at spillopplevelsen blir ulik hver gang du spiller. Det hele foregår på et tredimensjonalt spillbrett, og ved hjelp av et brukervennlig kontrollsystem skal det være lett å få tilgang til nødvendig informasjon om enheter og områder.

Strategy First har nå lansert en ny demo av dette strategispillet. Den forrige demoen hadde enkelte problemer (blant annet en feil i installasjonsrutinen), og i tillegg til at disse har blitt fikset, får vi nå også et forbedret brukergrensesnitt, bedre kunstig instelligens og balansering, samt nye muligheter innenfor diplomati og forskning. Ellers får vi ett scenario, åtte spillbare nasjoner og hele spillets øvingsdel.

Eller fra en av følgende kilder:

Siste fra forsiden