Maktspill i den franske adelen

Nostradamus: The Last Prophecy er et eventyrspill hvor vi får spille datteren til spåmannen Nostradamus.

Trekløveret bak Da Vinci: The Forbidden Manuscript (Kheops, TOTM og MZone) er snart tilbake med et nytt spill, nemlig Nostradamus: The Last Prophecy. Dette er et eventyrspill som foregår i Frankrike, i en svært turbulent tid.

Handlingen skal være sentrert rundt den tidligere regenten Catherine de Médicis, som er i konflikt med den franske adelen. Nå har hun oppdaget at hun har blitt utsatt for en forbannelse, og derfor har hun bedt Nostradamus (Michel de Nostredame) om hjelp.

Nostradamus er imidlertid opptatt, så han sender datteren sin, Madeleine, til å ordne opp i sakene. Det hele begynner greit nok, men Madeleine blir raskt en del av et skremmende maktspill, hvor mord og eldgamle profetier er noen av ingrediensene.

Spillet er et tradisjonelt pek-og-klikk-eventyr, hvor vi blant annet må løse en serie med oppgaver inspirert av arbeidene til Nostradamus. Her dekkes en mengde emner, inkludert astrologi og medisin (Michel de Nostredame var ikke bare en spåmann, men også en lege).

Nostradamus: The Last Prophecy skal lanseres i løpet av årets tredje kvartal, og det er visstnok franske Electrogames som skal stå for den europeiske utgivelsen (mens MC2 Microids tar seg av jobben på den andre siden av dammen).

Siste fra forsiden