Månedens leseromtale (august 2006)

Nok en måned med mange gode leseromtaler har passert. Vi har kåret en vinner, som får Test Drive Unlimited og El Matador fra Atari.

Mange syns det er morsomt å dele sine spillerfaringer med andre lesere av Gamer.no, slik at man får et mer nyansert syn på hva som er bra og dårlig, ikke bare ved å lese Gamer.no sine anmeldelser. Nå har vi tatt en nærmere titt på de lesererfaringene som kom inn i august, for å finne ut hvem som fortjener en utmerkelse.

Skjermbilde av anmeldelsen til Pål Solheimsnes.

Blant de vi likte best i august finner vi Tommy Isaksens vurdering av klassikeren Unreal Tournament 2004, Anders Gobergs omtale av Miami Vice-spillet på PSP, Peter Conradsen vurdering av Civilization IV: Warlords og julivinner Bendik Rød Karlssons anmeldelse av Imperial Glory. Godt skrevne erfaringer alle sammen, men de nådde dessverre ikke opp til erfaringen skrevet av en annen gammel kjenning i disse kåringene; Pål Solheimsnes.

Psychonauts-anmeldelsen overbeviste oss om at Solheimsnes nok en gang fortjener to spill i premie. Forrige gang han vant var i mai. Denne måndens Psychonauts-tekst var lettlest, nesten helt fri for feil, og gir leseren et kort og greit inntrykk av hvordan Psychonauts oppleves.

Et lite utdrag fra lesererfaringen:

– Sjølv om spelet er godt gjennomført på dei fleste punkt er det likevel dialogen og lyden som presterer best, og derfor blir spelets sterkaste side. Stemmene er lagt opp på en genial måte for å framheve manuskriptets uslålige humor. Du huskar kanskje humoren fra Grim Fandango? Dette er samme stil, og like morsomt.

Dermed sikret Pål Solheimsnes seg Xbox 360-spillet Test Drive Unlimited og PC-spillet El Matador, begge levert av Atari. Begge spillene utgis i norske butikker førstkommende fredag.

Test Drive Unlimited er et bilspill i en massiv onlineverden. På en imponerende gjenskapning av en stor stillehavsøy skal du leve livet som bilentusiast sammen med tusenvis av andre via Xbox Live. Mens spilleren kjører omkring, kan han utfordre andre spillere til duell og deretter vedde om utfallet av ulike løp. Innsatsen er penger, klær eller biler. Det vil konstant være tusenvis av spillere på øya, og opplevelsen blir unik hver eneste gang du logger deg inn igjen.

El Matador er et taktisk actionspill i tredjeperson som inneholder snikeelementer. Spillet foregår i Sør-Amerika, og historien omhandler korrupsjon, hevn, moralske dilemmaer og til slutt, rettferdighet. Sentralt i spillet er kampen mot de mektige og nådeløse narkotikakartellene. El Matador vil inneholde en rekke teknologiske hjelpemidler som vil tillate deg å snike deg ubemerket inn bak fiendens linjer.

Redaksjonen gratulerer så mye! Vi ser frem til mange flere gode bidrag frem til neste kåring i september. Dere finner link til erfaringene i fanemenyen på hver produktside her på Gamer.no. I tillegg havner alle de siste åtte lesererfaringene nederst i høyremenyen overalt på Gamer.no.

Siste fra forsiden