Månedens leseromtale (desember 2006)

Vi har plukket ut de beste leseromtalene i desember, og hedrer den beste med et eksemplar av hele den pågående Sam & Max-sesongen.

Da er det på ny tid for å hedre den beste leseromtalen fra måneden som gikk. Det er tydelig at mange hadde andre ting å tenke på adventstiden, ettersom antall nye lesererfaringer gikk kraftig ned fra november til desember. Det var også færre virkelig gode anmeldelser å trekke frem, så jobben med å finne en vinner har på derfor vært enklere denne gangen.

Her er en ukronologisk oversikt over noen av de beste bidragene forrige måned:

Utsnitt av vinneranmeldelsen, skrevet av Pål Solheimsnes.

Den beste denne måneden er Pål Solheimsnes' anmeldelse av 2003-spillet Max Payne 2: The Fall of Max Payne. Solheimsnes er en aktiv bidragsyter av leseromtaler, og dette er ikke første gang han stikker av med seieren. Selv om månedens bidrag ikke er feilfri, og heller ikke den beste han har skrevet, er den like fullt hakket bedre enn de andre kandidatene i desember. Han formidler sin mening med god innlevelse og oppbygging, og holder fokuset på det som er essensielt i et spill som Max Payne 2.

Solheimsnes sikrer seg dermed et digitalt eksemplar Sam & Max Season 1 Collection – altså hele den første sesongen (totalt seks episoder) i det nye Sam & Max-prosjektet fra Telltale Games.

De nye Sam & Max-spillene kan kun kjøpes over nettet hos Telltale Store, og den første episoden (Culture Shock) har vært ute siden 1. november. Andre episode (Situation Comedy) slippes førstkommende fredag 5. januar. Eiere av sesongpakken får automatisk tilgang på to første episodene, og de fire påfølgende så snart de slippes utover vinteren og våren.

Skjermbilde fra Sam & Max: Situation Comedy.

I dette pek-og-klikk eventyrspillet blir vi igjen kjent den dresskledde hunden Sam og haren Max som utgjør Frilandspolitiet. Dere oppgave er å opprettholde lov og orden, helst ved hjelp av store skytevåpen og overdreven politivold. Radarparet får i løpet av spillets gang møte både nye og gamle kjenninger, og støte på den ene humoristiske situasjonen etter den andre.

Vi gratulerer!

Fortsett å sende inn flotte leseromtaler, så kanskje det blir deg som stikker av med premien neste måned. Dere finner link til erfaringene i fanemenyen på hver produktside her på Gamer.no. I tillegg havner alle de siste åtte lesererfaringene nederst i høyremenyen overalt på Gamer.no.

Siste fra forsiden