Mashed: Drive to Survive

Mashed er et bilspill i stil med gode, gamle MicroMachines, og lover heftig action for både en og flere spillere. Nå er demoen lansert.

Mashed er et bilspill fullstendig blottet for realistiske elementer. Her ser du handlingen skrått ovenifra, og må kjøre mot opp til tre motstandere samtidig. I dette spillet er alt lov, og det finnes en rekke våpen og bonuser som kan gi deg en urettferdig fordel i kampens hete. Men husk at utslåtte motstandere har mulighet til å påvirke resultatet ved å sende missiler etter de bilene som fortsatt er på banen, så kanskje det ikke er så smart å ydmyke kameraten din likevel?

Det grunnleggende gameplayet i dette spillet minner om MicroMachines, noe som ikke er særlig overraskende i og med at utviklingsteamet bak Mashed også stod for denne klassiske spillserien. Mashed kommer med en haug ulike spillmodus, men hovedtyngden ligger på den klassiske MicroMachines-modusen hvor alle spillerne sees på skjermen samtidig, men hvor kameraet følger den spilleren som ligger i tet. Hvis du ikke klarer å holde følge med kameraet vil du miste poeng.

Demoen, som er på 55 MB, inneholder en bane (Tierra Piedra), som kan spilles i "time trial", "quick battle" og flerspiller. Du finner den her:

Siste fra forsiden