Mass Effect 3 allerede påbegynt

Og Bioware lover mye nedlastbare godsaker til lanseringsklare Mass Effect 2.

Alle dere som venter på lanseringen av Mass Effect 2 kan regne med ekstra mye spilling. Utvikleren Bioware har nemlig avslørt at de planlegger å slippe mye nedlastbart innhold (DLC) til tittelen.

Lang levetid

Under teknologimessen CES i Las Vegas nylig fikk IGN et intervju med prosjektleder Casey Hudson ved Bioware, som kunne fortelle at Mass Effect 2-spillere vil få nok å holde på med før den siste delen lanseres.

– Det vil stadig komme bra nedlastbart innhold til Mass Effect 2 mens folk venter på det tredje spillet; nye eventyr å spille gjennom, nye ting å gjøre, sa Hudson.

Den første DLC-pakken vil komme relativt raskt, og utvidelsene vil ifølge Hudson holde god standard.

– Vi har ikke kunngjort noe spesifikt ennå, men vi planlegger å slippe en DLC ganske kort tid etter lanseringen av spillet, og deretter vil de komme hyppig. Dette er en av de store forbedringene vi gjorde i Mass Effect 2; masse DLC av virkelig høy kvalitet som spillerne kan glede seg til.

Avslutningen underveis

Hudson var for øvrig svært forsiktig med detaljer om det tredje og siste spillet i serien, men kunne i alle fall bekrefte at arbeidet er påbegynt:

– Vi holder allerede på med Mass Effect 3. Vi setter de første bitene av historien sammen, sa han, men utelot selvsagt detaljene.

Det er ennå høyst uvisst når spillet kommer. Prosjektlederen kunne fortelle at de ikke vil bruke for lang tid på utviklingen, men at kvaliteten også må ivaretas.

– Vi vil definitivt gjøre produksjonen av Mass Effect 3 rimelig kort, men samtidig må det bli en storslagen og episk avslutning på trilogien, sa Hudson.

Mass Effect 2 lanseres til PC og Xbox 360 den 28.januar.

Les også
Anmeldelse: Mass Effect 2

(Kilde: IGN)

Siste fra forsiden