Massiv sci-fi-action fra Square Enix

Front Mission Evolved lanseres til våren.

Front Mission er en serie strategi/rollespill med sci-fi-tema som først ble utgitt til Super Nintendo i 1995 og som siden ble lansert hovedsaklig til Playstation-konsollene. Spillene fokuserer på store militære konflikter og spenninger mellom nasjoner.

Ny sjanger

Den seneste tittelen, Front Mission Evolved, ble annonsert på E3-messen i fjor (se trailer under), og nå har utgiveren Square Enix kunngjort at spillet skal slippes til PS3, Xbox 360 og PC våren 2010. Den konkrete datoen foreligger ennå ikke.

Front Mission Evolved finner sted i en dyster fremtid hvor teknologien er avansert, men hvor menneskeheten fremdeles er en voldelig art. Etter et alvorlig terroranslag mobiliseres militæret, og det er her du kommer inn i bildet.

Dette blir det første spillet i serien som bryter med strategisjangeren og er i stedet et actionfylt tredjepersons-skytespill hvor du styrer en såkalt Wanzer, en slagkraftige robot, i krigen mot terror. Roboten kan konfigureres med ulike deler og våpen.

Spillet har både en enspillermodus og en online-flerspillermodus, og ifølge pressemeldingen skal spillet ha et storslagent Hollywood-preg, en omfattende og involverende historie og intense kampsituasjoner.

Sjekk hjemmesiden for mer informasjon.

(Kilde: Pressemelding)

Siste fra forsiden