Massive Assault Network 2 lansert

Wargaming.net har nå lansert den ferdige versjonen av strategispillet Massive Assault Network 2.

Massive Assault-spillene er en serie med turbaserte strategispill i stil med klassikere som Battle Isle fra Blue Byte. Spillene har et gameplay som er enkelt å lære, men som likevel tilbyr mer enn nok dybde til at det gir oss massevis av taktiske og strategiske muligheter.

Nå har Wargaming.net lansert den ferdige utgaven av Massive Assault Network 2. Spillet er sentrert rundt flerspillerkamper over nettet, men kommer med datastyrte motstandere som du kan kjempe mot om du trenger litt øvelse (og vil unngå å gjøre for mange flaue nybegynnerfeil i kamp mot ekte spillere).

Grafikken er, som før, i full 3D, og som vanlig er konseptet med "hemmelige allierte" regioner en viktig del av gameplayet. Du kan spille mot flere motstandere samtidig, enten i klassisk "play by mail"-stil eller direkte på nettet, med muligheter for chatting underveis, og så videre.

Mer informasjon om Massive Assault Network 2 finner du på spillets offisielle nettsted, hvor du også kan kjøpe det. Wargaming.net hadde tidligere tenkt å gå for en abonnementsbasert løsning, men har nå valgt å droppe dette. I stedet kan du kjøpe livstidsmedlemskap for cirka 250 kroner (40 dollar).

Siste fra forsiden