Massive Assault Network 2

Wargaming.net har nå lansert den offisielle demoen av strategispillet Massive Assault Network 2.

Massive Assault Network 2 er et turbasert strategispill i stil med klassikere som Battle Isle fra Blue Byte. Gameplayet er enkelt å lære, men som likevel tilbyr mer enn nok dybde til at det gir oss massevis av taktiske og strategiske muligheter.

Spillet bygger videre på fundamentet fra originalen, og kommer blant annet med det samme systemet for "hemmelige allierte", noe som gjør at du aldri riktig vet hvor du har motstanderen din (og må legge strategien din deretter).

Ellers loves vi et strømlinjeformet gameplay, perfekt balanserte enheter, massevis av nye onlinefunksjoner og en virtuell haug av planeter som vi kan spille på (faktisk får vi planeter fra alle tidligere Massive Assault-spill, inkludert Domination).

Nå har Wargaming.net lansert den offisielle demoen av Massive Assault Network 2. Denne gir deg uendelig tilgang til en av spillets planeter, hvor du kan spille mot andre mennesker eller datamaskinen. Demoens installasjonsfil er på 210 MB.

Eller fra en av følgende kilder:

Mer informasjon om Massive Assault Network 2 får du på spillets nettsted, hvor du også kan kjøpe det direkte fra utviklerne (en butikklansering planlegges til neste år, men det er ikke klart hvilke territorier som får spillet).

Siste fra forsiden