Massive Assault Network 2

Trenger du en strategisk utfordring? Her er en forbedret demo av Massive Assault Network 2.

Massive Assault Network 2 er et turbasert strategispill i samme stil som klassiske Battle Isle fra Blue Byte. Gameplayet er enkelt å lære, men som likevel tilbyr mer enn nok dybde til at det gir oss massevis av taktiske og strategiske muligheter. Spillet fokuserer på flerspiller over nettet, og kommer med onlinebaserte poengtavler. I tillegg til å spille mot andre kan du kjempe mot datastyrte motstandere om du trenger litt øvelse.

En strategisk perle

I vår omtale fikk dette spillet karakteren åtte, og ble beskrevet som et av de beste spillene i sin sjanger. Konklusjonen var at om du liker strategi og taktikk, samtidig som du synes det er morsomt å spille mot andre, bør du absolutt ta en titt på Massive Assault Network 2.

Nå har Wargaming.net lansert en fersk demo av Massive Assault Network 2. Som den forrige demoen gir den muligheter for spill på et hyggelig lite kart som heter V6, men den får i tillegg et nytt rangeringssystem, et "mentor"-system som skal stimulere nye spillere til å lære taktikk fra erfarne spillere, og flere andre nyheter og forbedringer. Demoen er på 110 MB.

BitTorrent-teknologien gjør at filen sendes mellom lesere som har lastet den ned. Dette gir også høyest nedlastingshastighet. For å laste ned via BitTorrent trenger du en klient. Vi anbefaler ABC eller uTorrent.

Eventuelt kan du laste ned via FTP:

Siste fra forsiden