Me & My Katamari til Europa

Namco og Electronic Arts har kunngjort at Me & My Katamari kommer til å lanseres i vår del av verden.

Me & My Katamari er det første spillet i Katamari Damacy-serien som kommer til en håndholdt plattform. I Europa er det Electronic Arts som står for utgivelsen (i samarbeid med Namco), og denne vil finne sted i 2006. Spillet kommer kun til Sony PSP.

I Me & My Katamari er prinsen, kongen og dronningen av Kosmos på ferie på ei tropisk øy. Her møter de en flokk dyr som ikke har noe sted å bo, og prinsen bestemmer seg for å lage en liten øy til dem. For å gjøre dette må han samle sammen en haug av ting ved å rulle over dem, omtrent slik man lager en snømann ved å rulle snøballer i snøen.

Namco forteller at Me & My Katamari er spesialdesignet for Sonys håndholdte konsoll, noe som blant annet betyr at du får mulighet til å spille med tre andre over trådløst nettverk, og kan lagre spillet når som helst, slik at du slipper å miste det du har gjort når det blir din tur til å gå av bussen.

Ellers loves vi nye muligheter for å skreddersy spillfiguren, blant annet ved hjelp av masker, hodeplagg og tøy. For mer informasjon om Katamari Damacy-spillene (inkludert dette) kan du besøke seriens offisielle nettsted.

Siste fra forsiden