Med History Channel til Roma

Nå får du mulighet til å banke britene, karthagerne og andre fiender av Romerriket, i et nytt strategispill for PC og konsoll.

Slitherine Software og Black Bean Games har kunngjort at de har gått i kompaniskap med The History Channel for å tilby PC- og konsollspillere et nytt strategispill. The History Channel: Great Battles of Rome gir deg mulighet til å gjenskape over 100 historiske slag, fra romerrikets kriger mot barbarer og konkurrerende sivilisasjoner.

Klonene angriper

Pressemeldingen forteller at spillerne får skreddersy og kontrollere massive hærer med et rikt utvalg soldater, inkludert legionærer, bueskyttere, kavalri og mektige krigselefanter. Den blodige handlingen foregår i en rekke miljøer, som steppelandskaper, skoger, ørkener og langs kysten, og kampene finner sted både om natten og på dagen.

Spillerne får også velge om de vil fokusere på slagtaktikk, eller om de vil fokusere helt og holdent på action. Det fortelles ikke nøyaktig hvordan dette fungerer, men om du velger å gå for et actionbasert gameplay vil datamaskinen ta seg av strategien. Ellers loves vi over 30 filmklipp fra History Channels arkiver.

The History Channel: Great Battles of Rome skal etter planen komme til PC, PS2 og PSP.

Siste fra forsiden