Medal of Honor: Airborne i august?

Det neste spillet i Medal of Honor-serien kommer i salg i løpet av sensommeren.

Electronic Arts har kunngjort at Medal of Honor: Airborne skal lanseres 28. august på den andre siden av Atlanteren. De har ikke kommet med noen offisiell europeisk utgivelsesdato enda, men har bekreftet overfor britiske Eurogamer at spillet vil komme på sensommeren, og at den europeiske datoen ikke vil være langt unna den amerikanske.

Bilde fra Xbox 360-versjonen

Opprinnelig var planen at spillet skulle ha blitt lansert i slutten av 2006, men slik gikk det ikke. Medal of Honor: Airborne kommer til PC, Xbox 360 og PS3, og de tidligere kunngjorte versjonene til PS2 og Microsofts gamle Xbox ser ut til å være kansellert.

I Medal of Honor: Airborne får du oppleve verdenskrigen fra synspunktet til menig Boyd Peters fra det 82. flybårne kompani, mens han kjemper seg gjennom et istykkerskutt Europa. Det hele starter under invasjonen av Sicilia, og ender i de alliertes siste triumf, i hjertet av Tyskland.

Hvert oppdrag starter bak fiendens linjer, i det man slippes fra lufta i fallskjerm. Det er helt avgjørende å velge riktig landingspunkt, fordi det avgjør hvor oppdraget starter, og hvordan det utspiller seg videre. Oppdragene skal være ikke-lineære, noe som tar den kjente serien i en ny retning.

Som tidligere har produksjonstemaet benyttet seg av erfarne rådgivere fra militæret for å opprettholde autensiteten Medal of Honor-serien har blitt kjent for. Spillet kommer med en mengde autentiske våpen, som alle har sine egne karakteristikker.

Siste fra forsiden