Medal of Honor dobler

Skal bruke to ulike spillmotorer.

Det hører nok til sjeldenhetene, men nå bekreftes det på utviklerens egen Twitter-side at de to EA-studioene som jobber med det kommende Medal of Honor-spillet skal ta i bruk to forskjellige motorer.

Kompetent tospann

Som de fleste sikkert har fått med seg er svenske EA DICE ansvarlig for multiplayer-delen av spillet. Da kommer det nok heller ikke som en stor overraskelse at DICE benytter seg av den såkalte Frostbite-motoren, som blir brukt i Bad Company-spillene og Battlefield 1943.

EA LA, som utvikler singleplayer-delen, skal bruke den utbredte Unreal 3-motoren som kan skilte med mange kjente titler som Bioshock-spillene, Batman: Arkham Asylum, Gears of War-serien og Mass Effect-serien. Det skal imidlertid være en kraftig modifisert utgave av Unreal 3-motoren EA bruker i Medal of Honor.

For de som måtte lure på om multiplayer-delen i Medal of Honor vil ligne på de andre Frostbite-titlene, kan DICE forsikre at vi har noe helt nytt i vente.

– Målet er ikke å lage et nytt Battlefield.[...] Vi bruker Frostbite-motoren, og det er utrolig å se hvordan man kan skape en helt annen opplevelse, sa DICE-produsent Patrick Bach i et intervju med IGN nylig.

Medal of Honor lanseres til PC, PS3 og Xbox 360 til høsten.

(Kilde: Bluesnews)

Siste fra forsiden