Medal of Honor: Pacific Assault

På fredag kom den etterlengtede Medal of Honor: Pacific Assault-demoen ut på nettet. Kan dette spillet ta opp kampen med årets største skytespill?

I Medal of Honor: Pacific Assault får du rollen som marinesoldaten Tommy Conlin, som er stasjonert på Pearl Harbour når japanerne starter angrepet på USA under andre verdenskrig. Du får følge Tommy sin historie gjennom krigen i Stillehavsområdene, fra angrepet på Pearl Harbour til slaget på Tarawa.

Spillet inneholder 35 oppdrag og kommer med en rekke nye elementer i forhold til forgjengerne. Her får du realistisk fysikk, oppdatert og tøffere kunstig intelligens, et helt nytt flerspillerelement og muligheten til å tilkalle feltlege om du er hardt såret på slagmarken. I tillegg lover utviklerne hos Electronic Arts at spillet vil inneholde alt det som gjorde Medal of Honor: Allied Assault til et av de mest kritikerroste skytespillene på PC noensinne.

Den nylanserte demoen er på hele 534 MB og kommer med kartet Henderson Field (på Guadalcanal). Her må du kjempe mot japanske styrker som prøver å invadere basen din. Det er først etter noen minutters spilling at demoen virkelig tar av, med heftige luftkamper og eksplosjoner praktisk talt overalt.

Demoen kommer forøvrig med litt "skjult" innhold - dvs, våpen og slikt som du kan bruke konsollet til å få tilgang til. Følg lenken nederst på skjermen for å finne ut hvordan du kan låse dette opp (instruksjonene er riktignok på tysk, men konsollkommandoene burde være selvforklarende for de fleste). Demoen finner du her:

Siste fra forsiden