Medieval II: Total War

Creative Assembly sine Total War-spill representerer noe av det ypperste strategisjangeren har å by på, og her er en demo av det fjerde spillet i serien.

Medieval II: Total War er det fjerde spillet i Total War-serien, og vi loves blant annet de mest episke og filmatiske 3D-kampene som noen gang er vist i et PC-spill. Handlingen i Medieval II er som tidligere satt i middelalderen, og den mest turbulente og blodige tidsepoken i europeisk historie. Men utover i spillet vil man også kunne utforske amerikanske slagmarker, og kjempe mot aztekerne.

På samme måte som tidligere spill i serien, kommer Medieval II: Total War med et todelt gameplay. Den ene delen foregår på et oversiktskart over Europa, og her styrer du nasjonen din med alle midler en middelalderkonge hadde til rådighet. Du kan knytte diplomatiske bånd til andre land, utvide byene dine og lede hærene dine rundt på europakartet.

Når din hær møter en fiendehær, tas du med til den andre delen av spillet, hvor du får kontrollere slagene i sanntid. Total War-veteraner vet at serien tradisjonelt har gitt oss noen av de råeste sanntidsslagene på markedet, og Medieval II: Total War ser ut til å ta serien enda et langt skritt fremover, blant annet takket være kraftige grafiske oppgraderinger.

Nå har Creative Assembly gitt ut en demo av Medieval II: Total War. Denne inneholder en øvingsdel basert på slaget ved Hastings, samt muligheten til å teste slagene ved Pavia og Agincourt. Demoens installasjonsfil er på 480 MB.

Eller fra en av følgende kilder:

NB: Demoen fungerer visstnok kun på prosessorer som støtter SSE2. Følg "diskuter artikkelen"-lenken til forumet (under) for mer informasjon.

Siste fra forsiden