Mer info om The Crossing

Games for Windows har kommet med litt informasjon om det kommende "cross-player"-skytespillet fra skaperne av Dark Messiah.

I det nyeste nummeret av bladet Games for Windows er det en artikkel om The Crossing, det nye prosjektet til Arkane Studios. Nettstedet Firingsquad har tatt en titt på artikkelen, og videreformidlet det viktigste til oss som ikke har tilgang på bladet.

The Crossing er et førstepersons skytespill som benytter seg av Source-motoren fra Valve. Spillet blander enspillergameplay og flerspillergameplay på en helt ny måte, og det er dette Arkane Studios refererer til som "cross-play".

En- og flerspillermodus blandes når historiespillere (som enten spiller alene eller i kooperativt modus) plutselig må kjempe mot "skirmish players" på nettet, i ulike deler av spillet. Dessuten kan nettspillere gå inn i historieoppdrag, og ta over figurer som vanligvis ville blitt styrt av datamaskinen, for å gi historiespillerne en større utfordring.

Arkane Studios planlegger å drifte serverne selv, slik at de kan sørge for at blandingen av en- og flerspillergameplay foregår så sømløst som mulig. Dessuten vil de belønne spillere som tar del i flerspillerkamper med opplåsbart innhold.

Handlingen foregår i Paris, hvor det hersker totalt kaos etter at den franske regjeringen har kollapset. Det snakkes også om et parallelt univers hvor tempelridderne har makten over Frankrike, men dette vet vi for øyeblikket lite om. The Crossing skal etter planen lanseres i løpet av 2008.

Siste fra forsiden