Mer Shin Megami Tensei på vei

Demonisk nettspill

Et massivt onlinespill basert på den kritikerroste rollespillserien kommer snart til Europa.

Shin Megami Tensei er en kultrollespillserie som har høstet mye positiv omtale med titler som Lucifer's Call og Persona 3. Serien preges av en mørk stil, okkulte elementer, høy vanskelighetsgrad og foregår ofte i postapokalyptiske miljøer.

I fjor slapp den japanske spillutvikleren Crave et massivt onlinespill basert på serien. Det har foreløpig vært forbeholdt folk som behersker japansk, men nå får også den engelskspråklige verden glede av spillet.

Amerikanske Aeria Games vil utgi Shin Megami Tensei: Imagine Online til PC på både det amerikanske og europeiske markedet i nær fremtid. I tillegg til den engelskspråklig utgivelsen skal spillet også oversettes til tysk, fransk og spansk.

Fremtiden ser mørk ut

Imagine foregår i et postapokalyptisk Tokyo som plages av demoner og lignende utøy. Din oppgave er å hjelpe til med gjenoppbygningen av byen og holde demonene i sjakk.

Det nytter ikke å forsøke å takle denne oppgaven alene. Du må alliere deg med dine fiender for å ha en sjanse mot de mange mytologiske uhyrene som lurer i Tokyos ruiner. Som i flere andre Shin Megami Tensei-spill kan du samtale med demoner for å overbevise dem om å slå seg sammen med deg. Disse demonene kan så fusjoneres med hverandre for å gi opphav til enda sterkere beist.

Du trenger ikke stå på sidelinjen når dine lojale demoner slåss,men kan slenge deg inn i kampen med et variert utvalg våpen. Alt fra gamle sverd til pistoler og rifler er tilgjengelige for blodtørstige monsterjegere.

Som i mange andre nettspill foregår Imagine både i åpne områder hvor du kan menge deg med andre spillere og i avsperrede områder hvor du og noen venner kan kjempe sammen og jakte på skatter uten å bli forstyrret.

Noen nøyaktig slippdato for Shin Megami Tensei: Imagine Online er foreløpig ikke annonsert. Det er heller ikke oppgitt hvordan betalingssystemet blir.

Siste fra forsiden