Mer Skate på vei

Electronic Arts bekrefter oppfølger

Vellykkede Skate vil få en oppfølger, mens Mass Effect kan bli mer enn en trilogi.

Under en presentasjon for investorer kunne EA Games-sjef Frank Gibeau bekrefte at vi får en oppfølger til Skate en gang før april 2009.

Skate vil få en oppfølger i løpet av et års tid.

– Tony Hawk har vært denne sjangerens Madden veldig lenge, og vår innsats i vårt første år med et skateboardspill var bedre enn jeg forventet. Jeg vet de vil komme tilbake og være konkurransedyktige, med det er slike kamper EA vet hvordan man vinner, sier Gibeau.

Ifølge Gamespot solgte Skate mer enn det siste Tony Hawk både på Xbox 360 og PlayStation 3, de eneste formatene EAs nykommer ble utgitt på. Tony Hawk solgte litt mer totalt, siden spillet kom på fem formater.

EA snakket også om mer Burnout, men det er ukjent om dette er snakk om et helt nytt spill eller et påbygg til Paradise City. De som har spilt sistnevnte har kanskje lagt merke til en svær bro som er under konstruksjon i byen. Kanskje dette er veien til neste Burnout?

At et nytt Need for Speed er på vei er kanskje ikke en bombe, men EA er ikke helt fornøyd med hvordan Prostreet solgte. Neste Need for Speed skal dermed tilbake til røttene, med en mer åpen verden og en ny kampmodus på motorveien.

Sist, men ikke minst, ble det snakket om Mass Effect. EA skal stå for utgivelsen av fremtidige spill, og det har hele frem til nå vært snakk om at dette skal bli en trilogi. Nå kan det imidlertid virke som om man har større planer for rollespillet.

– Dette vil bli en spillserie for EA i lang, lang tid fremover, sier Gibeau.

Siste fra forsiden