Mer strategi fra Petroglyph

Westwood-veteranene som stod for det kritikerroste Star Wars: Empire at War jobber med et nytt og spennende strategispill.

Den amerikanske utvikleren Petroglyph har nå røpet de første detaljene om sitt neste strategispill. I en artikkel hos britiske PC Zone (som videreformidles av deres søsternettsted, Computer & Video Games) fortelles det at spillet vil hete Universe at War: Earth Assault, og omhandle et angrep på jorden fra det ytre rom.

Empire at War fikk mye god kritikk

Spillet foregår i 2012, og menneskeheten har møtt på en svært fiendtlig rase som har bestemt seg for å ta over jorden, i ekte War of the Worlds-stil. Etter å ha invadert kloden vår begynner de å bortføre millioner av mennesker, og hva de gjør med dem vet ingen (men det er sikkert ikke noe hyggelig). Menneskehetens tapre forsvarere presses tilbake, og alt ser ut til å være tapt.

Universe at War: Earth Assault skal i følge artikkelen tilby unike muligheter for at du kan skreddersy hæren din. Hver enhet skal ha flere ulike bruksområder på slagmarken, og du kan i tillegg utruste dem med ulike forbedringer og våpen. Dessuten kan du oppgradere produksjonsfasilitetene på mange ulike måter, og forske på offensive, defensive og eksperimentelle teknologier.

For øyeblikket er dette all informasjonen vi har om Universe at War: Earth Assault, men det tar nok ikke lang tid før vi får vite mer om dette spillet.

Siste fra forsiden